• Uncategorized 15.10.2019

  Som du säkert redan vet tycker vi om ny teknik på den här sidan. Vår senaste investering är en bergvärmepump som kan styras och övervakas på distans.

  Använd din smartphone

  För en vecka sedan hade vi ett gäng bergvärmeexperter här som hjälpte till att installera vår pump nere i källaren. Vi valde att satsa på bergvärme eftersom att det är miljövänligt och dessutom en bra investering om man tänker långsiktigt.

  Det är som är riktigt smart med vår nya värmepump är att det går att få en snabb översikt över hemmets värme- och varmvattenproduktion via en app på mobilen. På så sätt är det enkelt att optimera energiförbrukningen i hushållet. Om värmepumpen skulle drabbas av ett driftstopp får vi dessutom ett larm direkt via appen. Vi kan alltså hålla koll på vad som sker i hemmet även när vi är ute och reser. Det är den sortens ”tekniska övervakning” som vi uppskattar på den här sidan.

  Posted by snowden @ 7:49 am

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!