• Allmänt 22.08.2018

  Det där med larm är någonting som vi brinner för och tycker att fler borde satsa hårt på. Hurr många villor runt om i landet saknar idag – fortfarande – ett fungerande villalarm? Alltför många och det betyder fritt fram för inbrottstjuvar, och dessutom – om de är där och tar med sig allt av värde betyder det att man får ut mycket mindre från sin försäkring. Faktiskt, för vissa saker kanske man inte får någon ersättning över huvud taget och DET är definitivt ingenting som man vill ska hända. Ett inbrott är traumatiskt nog som det är; det känns som en stark kränkning. Ska man ovanpå det då heller inte få ut försäkringspengar, ja, då blir det ju ännu värre.

  Satsa på en säker installatör!
  Men det är skillnad på larm och larm. Försäkra er om att det larm ni skaffar er är bra, och – framför allt – korrekt installerat. En säker installatör av larm är Henningsons El, som vi kan rekommendera. Men det viktigaste är att ni försäkrar er om att larmet är bra och korrekt installerat. Försäkringsbolag kan annars komma att vägra att ge full ersättning TROTS att larmet finns där.

  Det där var dagens lilla varning, och det kan låta som vi tjatar om säkerhet. Men det är för att många fortfarande inte tar det hela på allvar. Tanken att ”det händer inte mig” är svår att komma ifrån, och därför är det viktigt att tjat om det, tills ni förstår!

  Posted by snowden @ 12:17 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!