• Allmänt 13.07.2018

  Okej, ärligt talat, det här börjar bli ganska långsökt nu. Men faktum är att det inte direkt finns något att skriva om övervakning just nu. Det händer liksom inte så mycket på den fronten, och då är det svårt att hitta på något att skriva. Och så hittar man något annat som man vill skriva om och försöker hitta någon slags koppling till övervakning, och så blir det mest bara… långsökt. Det kanske är så att bloggen kommer att få en lite annan inriktning framöver. Självklart kommer övervakning att vara det främsta så länge det finns något att skriva om det, men som det har nämnts förut så är det ju ändå roligare med en blogg som uppdateras oftare, fast kanske med lite olika ämnen, än en som uppdateras väldigt sällan då det faktiskt finns något att skriva.

  En spaning
  Så, nu kommer det i stället att handla om kök och köksluckor. Det är nämligen så att vi har ett litet span. Eller ett tips kan man väl kalla det i stället, men span låter lite roligare. Hur som helst så är det tipset, eller spaningen, att kolla in sajten www.malarkok.se. Där kan man nämligen specialbeställa köksluckor efter sina befintliga stommar. Det är himla praktiskt för de som inte vill riva ut hela köket. Att bara byta ut själva luckorna gör ju jättemycket för köket, och är betydligt billigare än en mer omfattande renovering. Men har man ett gammalt kök så kan det vara svårt att hitta färdiga luckor som passar stommarna. Det är inte alltid standardmått om man säger så. Så då är det ju jättebra att det går att få luckor tillverkade efter stommarna.

  Går ni i köksfunderingar och inte riktigt trivs med era gamla luckor så är det definitivt värt att titta på! De har massor av snygga luckor, och gör dessutom kostnadsfria hembesök. Så, tips tips!

  Posted by snowden @ 2:15 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!