• Allmänt 18.02.2018

  Hej på er! Nu är Satsafe tillbaka. Vi har legat lågt i några år, och det har allra mest berott på att vi har haft så fullt upp privat med andra saker så det helt enkelt inte har funnits någon tid att lägga på bloggen. Nu hoppas vi att vi ska kunna sparka igång den igen, så vi börjar lite lätt med det här inlägget och så får vi se var det tar oss.

  Vad har hänt sedan sist?
  Det vi kan konstatera några år senare är att övervakning fortfarande är ett ämne som engagerar. Man skulle kunna säga att vi inte har kommit så långt utan fortfarande står och stampar. Det har liksom inte hänt så mycket, och de problem som fanns förut finns än idag. Det är en ständig diskussion om övervakningens för- och nackdelar. För även om man är emot övervakning i sig så kan man förstås inte neka till att det finns vissa fördelar. Som att få brottslingar på bild till exempel. Många fall har kunnat lösas eller i alla fall kunnat tas vidare med hjälp av övervakningsbilder. Och det är det förstås ingen som nekar till att det är en fördel.

  Men frågan är ju om fördelarna överväger nackdelarna. Man måste alltid ställa saker i relation till varandra, och fråga sig vad saker är värda. Och det är väl just där som vi faktiskt inte har kommit någonstans. Så vi kommer att fortsätta att blogga i samma anda, om vad som händer och sker och om det blir några förändringar.

  Lugnt i Dalarna
  Till sist skulle vi vilja passa på att tipsa om ett fantastiskt hotell i Dalarna (klicka här → http://www.greenhotel.se/). Det har visserligen inget med övervakning att göra, men vi skriver ju om en del andra saker också för att hålla den här bloggen levande. Kolla in det om ni ska dit!

  Posted by snowden @ 3:50 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!