• Uncategorized 22.12.2015

  All övervakning är inte av ondo. Tvärtom, viss övervakning är faktiskt nödvändig. Nu menar vi förstås inte övervakningssamhället, där vi övervakas vare sig vi vill eller inte, utan en helt annan typ av övervakning. Ett företag som inte till viss del övervakar kommer inte att överleva, även om många av oss nog knappast ser på det som övervakning. Tidsåtgång för olika projekt, kundkontakter och mycket mycket är saker som alla seriösa företag behöver hålla koll på för att undvika kaos. Varför skriver jag nu om det här? Helt enkelt för att jag började tänka lite närmare på det när vi på jobbet började använda ett nytt CRM-system, där CRM står för Customer Relationship Management.

  Sluta krångla, börja Yoddla!

  Det system vi använder oss av nu är Yoddla, ett helt webb-baserat CRM. Fast vi bara använt det en kort tid så är vi ändå överens om att det är en lösning som är överlägsen den vi tidigare använda. Att det är webb-baserat gör att vi kan komma åt det när, var och hur som helst, utan att behöva ladda ner och installera det. Finns det en webbläsare tillgänglig så kommer vi åt Yoddla. Tidrapportering, orderhantering, fakturering – allting har blivit mycket mycket enklare och smidigare. Det där med administration är ju inte så värst roligt, och det ska ju helst av allt inte ta så mycket tid. Med Yoddla får vi definitivt mer tid över till vår kärnverksamhet, och det är ju den som vi ska fokusera på.

  God jul & gott nytt år!

  Med de orden så vill vi också passa på att hälsa alla läsare god jul och gott nytt år. 2015 har varit ett händelserikt år på många sätt och vis, och det långt ifrån enbart positivt. Vi hoppas att 2016 blir lite lugnare, även om risken finns att det inte blir så.

  Posted by snowden @ 1:47 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!