• Uncategorized 23.08.2015

  Det här med övervakning är ett ämne som aldrig tycks kunna debatteras nog, men som med allt annat så går det i vågor och ibland försvinner det från radarn för att sedan dyka upp igen (oftast i samband med någon incident som har hänt eller något uttalande som någon har gjort). Nu har det varit ganska tyst om det här ämnet ett tag, men lugn, bara lugn, det kommer att komma tillbaka.

  För att bloggen nu inte ska vara lika tyst som diskussionerna så passar vi på att hålla den levande med annat istället. Så ofta vi kan försöker vi förstås att styra ämnet mot övervakning på ett eller annat sätt, men ibland hittar man helt enkelt inte på något att skriva och då får det bli ett blogginlägg om något helt annat. Och så får det bli nu. Nu kommer det nämligen att handla om träningsläger.

  Läger i Älvdalen
  Den som bor i en storstad kan nästan känna sig konstant övervakad (jaha, och där kom vi in på övervakning ändå!). Var du än går har du alltid människor omkring dig. I Älvdalens kommun bor det cirka 7000 människor, ungefär en invånare per kvadratkilometer. I tätorten Älvdalen bor det runt 1800 personer, det vill säga 6 invånare per hektar. Är det lugn och ro i själen du vill ha så är Älvdalen ett drömläge.

  Men tro inte att det aldrig händer något där. Tvärtom så finns det mycket att göra. Förutom alla naturupplevelser med skidor, cykel, bad, vandring, fiske och både vilda och tama djur så kan man till exempel besöka Älvdalen Camping. Förutom härligt campingliv erbjuder de träningsläger av olika slag, som till exempel hockeyläger, skidläger och simläger. Klubbar från hela Sverige kommer till Älvdalen för att nyttja de fina anläggningarna som har perfekta förutsättningar för exempelvis skidor och en av Sveriges få 50-metersbassänger.

  Så nästa gång du ska anordna träningsläger och vill göra det på en otroligt vacker plats – tänk Älvdalen!

  Posted by snowden @ 11:05 am

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!