• Allmänt 20.01.2015

  Nu blir det en bloggpost som inte handlar om övervakning alls, mest för att jag känner att jag inte har några bra ämnen att skriva om just nu då det har varit ganska tyst om detta på senare tid. Allt går ju i vågor och just nu så fokuserar folk på annat helt enkelt. För eller senare så händer det något som får debatten att blossa upp igen, och jag kommer garanterat snart att komma på något som jag vill ta upp, lyfta fram eller visa här på bloggen, men tills vidare så roar jag mig med att skriva ett blogginlägg av lite mer personlig natur.

  Det är nämligen så att jag och min sambo ska ut på en liten bilsemester i Sverige. Vi har båda två några extra semesterdagar att ta ut, så vi bestämde oss för att göra en liten roadtrip. Det känns som ett välkommet avbrott i vardagen! Vi har bestämt oss för att bila norrut och följa kusten en bit först och sedan vända och åka inne i landet på hemvägen. Efter vägen har vi bokat på hotell i olika städer som vi känner att vi vill se lite mer av. Vi har bland annat hittat ett bra hotell i Leksand och ett i Sundsvall och faktiskt till och med så långt upp som i Lycksele.

  Det ska bli härligt att komma bort och väldigt spännande att få uppleva olika delar av Sverige som vi inte har varit i förut. Dessutom är det alltid lite kul att åka på semester när det inte är semestertider eftersom man ofta kan uppleva väldigt mycket saker då som man kanske inte hade gjort om man hade varit där som en vanlig sommarturist så att säga. Så det ska bli väldigt kul, och jag tar med mig datorn ifall jag skulle springa på något som sätter igång min inspiration att blogga!

  Posted by snowden @ 3:27 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!