• Uncategorized 27.10.2014

    Det finns många klipp på nätet där övervakningskameror har filmat något som anses som roligt. Ofta är det dock inte så roliga saker, det kan till exempel vara människor som är väldigt påverkade av alkohol eller droger och som beter sig udda, eller människor som glömmer att lägga i handbromsen när de kliver ur bilen så att den rullar nerför gatan och in i staket eller liknande. Det är med andra ord ganska trista eller tragiska händelser för personen i fråga, men många tycker att det är roligt att titta på sådant, och visst kan det vara lite roligt i de fall där händelserna ändå är ganska lättsamma (ingen brukar ju bli direkt skadad i sådana här klipp).

    Så övervakning kan med andra ord leda till många skratt, och här tänkte vi dela med oss av ett klipp som visserligen är ganska elakt gjort av personen i fråga, men där man ändå kan känna igen sig i vardagssituationen när någon stjäl en parkeringsplats som man tydligt väntar på och hur man känner då. De flesta av oss skulle nog inte gå lika långt som den här mannen när det gäller att visa sitt missnöje!

    Posted by snowden @ 11:00 am

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!