• Uncategorized 09.05.2014

  I de södra delarna av vårt avlånga land är det redan sommar, men för många av oss har vårvädret tagit en liten paus och på en del ställen har snön till och med kommit tillbaka. Det kan kännas trist att det regnar och snöar nu, men man får tänka på att det i alla fall inte dröjer länge nu innan sommaren är här på riktigt. Det är redan maj och snart väntar (förhoppningsvis) sol och värme. Allt det här regnet betyder också att när värmen väl kommer tillbaka så kommer det att fullkomligt explodera av grönska.

  När vädret trots allt är lite tråkigt på sina ställen vill vi passa på att tipsa om lite saker som man kan sysselsätta sig med trots att det regnet öser ner ute! För det första kan man besöka en massa museer. Det finns otroligt många spännande museer i Sverige, och när det är dåligt väder kan man gå omkring och mysa inne hur länge som helst. Dessutom lär man sig ofta saker på museer vare sig man vill det eller inte! Ett annat bra tips är att gå till simhallen. Finns det ett äventyrsbad kan man spendera några roliga timmar där, och gör det inte det så är det ändå roligt att bada i bassäng och man får motion på köpet!

  Regniga dagar är förstås också ett ultimat tillfälle för att spela kort eller damma av sällskapsspelen. En annan given sak som är perfekt för dagar med dåligt väder är att bädda ner sig i soffan under en filt och se en riktigt lång film eller en serie. Att gå på bio är också en bra aktivitet!

  regn

  Posted by snowden @ 2:06 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!