• Allmänt 17.04.2014

  Vi har tvekat länge, kanske för länge, men nu är det äntligen dags för att ordna med ett nytt kök. Det som höll oss tillbaka var, givetvis, priset. Eftersom vi vill fixa allting, så skulle ju slutnotan hamna mycket, mycket högt – bara de nya köksluckorna vi vill ha skulle gå på många tiotusentals kronor. Men skälen till att vi äntligen bestämt oss är mycket enkla. För det första så börjar köket se lite väl risigt ut, och det är inte så roligt att vistas där längre, och för det andra insåg vi att ju längre vi väntar, desto mer skulle det kosta att fixa köket. Det var alltså bara att bita i det sura äpplet och slå sönder spargrisen. Det kan ett nytt kök vara värt.

  Nu när vi äntligen bestämt oss för att göra slag i saken, så har vi också beslutat att det får kosta vad det kosta vill – det är slutresultatet som räknas och ingenting annat. Vi kommer därför att anlita ett bra snickeri av högsta klass att utföra huvudarbetet åt oss, både vad gäller renoveringen och den nya inredningen. Det kommer kanske att kosta lite extra, men vi räknar med att resultatet kommer att bli så pass mycket bättre att det är värt det, både vad gäller hållbarhet, och i och med att husets värde ökar. För så måste man ju också tänka, en renovering av ett kök är inte bara en kostnad utan även en investering.

  Vi kommer att återkomma när arbetet väl är utfört, och berätta hur det gick, och hur mycket det kostade. Det kommer dock att ta ett litet tag, då vi ännu inte riktigt bestämt oss för vilket snickeri vi vill anlita. Även om vi vill ha vårt nya kök så snabbt som möjligt, så är ju som sagt det viktigaste att arbetet blir väl utfört.

  Posted by snowden @ 2:06 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!