• Uncategorized 03.04.2014

  Sommaren i Sverige är allt som oftast väldigt kort, och det gäller att njuta fullt ut av alla soliga dagar. I värsta fall är det ju så illa att man under en hel semester inte får en enda dag utan regn, och et är ju illa. Men nu tror jag att jag kanske har kommit på en möjlig lösning, som kan maximera sommarupplevelsen: ett härligt uterum! Det är så enkelt att man kan undra varför jag inte tänkt på det tidigare, men ett uterum kommer ju att maximera möjligheterna att ta till vara på sommaren. Lite duggregn, trots att det är varmt och ljust ute? Inga problem, uterummet går ändå att använda.

  Men riktigt så enkelt är det inte. Det finns en hel massa olika alternativ att välja mellan, och det är inte helt lätt att bestämma sig. Hur pass välisolerat vill jag egentligen ha det där uterummet? Det är klart att det vore trevligt att kunna använda det året runt, men det skulle kosta många tiotusentals kronor, och så mycket vet jag inte om jag är villig att betala för det. Men enklaste typen av glas utan isolering känns också lite väl snålt. Det gäller helt enkelt att hitta något som inte är alltför dyrt, men som gör att man kan använda uterummet lite längre in på hösten (och tidigare på våren).

  Det gäller dock att bestämma sig i god tid har jag förstått. Väntelistorna hos olika tillverkare kan vara rätt så långa, och uterummet ska ju helst av allt vara färdigt till semestern. Samtidigt, med tanke på priserna, så vore det ju inte så smart att välja en dyrare leverantör bara för att den som är billigare (och kanske även bättre) är upptagen. Det finns alltså en hel del att besluta om vad gäller uterummet, och det på kort tid. Men det löser sig nog.

  Posted by snowden @ 12:11 pm

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!