• Allmänt 16.03.2014

  Ut med det gamla och in med det nya! Nu ska de fula och slitna köksluckorna bort, och in kommer nya och snygga sådana. Det ska bli hur kul som helst, men problemet är att jag inte kan bestämma mig för vilka köksluckor jag ska välja. Det är väl egentligen inte ett problem i den bemärkelsen, snarare ett lyxproblem, men det finns så många alternativ och det är svårt att bestämma sig när det är så många som är fina. Jag vet inte ens vilken färg jag ska ha…

  Jag funderade först på vita luckor, det är snyggt och stilrent och det passar till allt och går att matcha med det mesta, men nu börjar jag fundera på att välja luckor i någon stark färg som sticker ut istället. Röd är ett förslag, blå är ett annat. Det viktigaste är väl att de passar med resten av inredningen, men jag har mest vitt i köket så jag kan egentligen välja vilken färg jag vill och sedan fortsätta att bygga vidare på den. Det vore också snyggt att ha svarta luckor, gärna högblanka.

  Sedan måste man förstås välja om vill ha släta eller spårfrästa luckor, och det är ytterligare ett svårt beslut. Jag gillar spårfrästa luckor eftersom de ger lite mer liv åt köket när det inte ser så platt ut, men å andra sidan är det snyggt när det är minimalistiskt och slätt. Väljer man spårfrästa ska man också bestämma hur luckan ska se ut, och även där finns det en hel del alternativ att välja bland.

  Efter det kommer förstås valet av handtag. Ska man ha vanliga handtag eller knoppar, ska de vara i trä eller metall eller kanske plast, vilken färg ska de ha, och så vidare… Mycket att tänka på som sagt, och det kommer nog ta lite tid innan jag bestämmer mig, men å andra sidan vill jag ha nya köksluckor så snabbt som möjligt så det får inte ta för lång tid heller!

  Posted by snowden @ 10:35 am

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

Välkommen!


Vi här på admin.satsafe.se tycker att det är helt fel att regeringar världen över tar sig frihet på frihet att inskränka på människors individuella rättighet att vara just fria.

Här på bloggen kan du läsa om just detta. Lämna gärna en kommentar!